Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Financieringen

Een autofinanciering afsluiten.

Goedkoper dan uw eigen bank

Bij de auto van uw dromen hoort natuurlijk een passende financiering. Wij maken gebruik van de dienstverlening van DTC voor het aanbieden van financieringen. Het is prettig om te weten dat de door DTC gehanteerde tarieven tot de goedkoopste behoren. Vergelijkt u deze tarieven maar met die van uw eigen bank en u zult zien dat u bij ons goedkoper uit bent.

 
Persoonlijke Lening

Een populaire financieringsvorm is de Persoonlijke Lening.De looptijd van een Persoonlijke Lening kan variëren tussen 12 en 120 maanden.Wenst u een lange looptijd, dan blijven de maandlasten laag.De rente over het geleende bedrag wordt al bij het afsluiten van de Persoonlijke Lening bepaald en blijft gedurende de looptijd gelijk. Uiteindelijk betaalt u iedere maand een vast bedrag. Zo weet u preciés waar u aan toe bent. Vraag bij Ruud Tiems naar de voorwaarden. 

 
Auto Plus Krediet

De eerste 12 maanden betaalt u alleen de rente over het geleende bedrag. Na afloop van dit eerste jaar (aflosbedenktijd) staat u voor de keus; óf u betaalt het gehele bedrag in één keer af, óf u laat het Auto Plus Krediet zijn werk doen. U betaalt dan 2% van de kredietsom in maandelijkse termijnen terug. 

Doorlopend Krediet

Een veel voorkomende kredietvorm is het Doorlopend Krediet. Helemaal vreemd is dat niet, want het is een kredietvorm waarbij u zelf in hoge mate bepaalt hoeveel u per maand aflost. Een maandelijkse aflossing van 2% van het kredietbedrag is gangbaar, maar indien u dit om persoonlijke redenen wenst, kunt u ook volstaan met het betalen van alleen de rente over de uitstaande hoofdsom. Uw maandbedragen zijn dan extreem laag. Aangezien u bij deze kredietvorm altijd boetevrij vervroegd mag inlossen en de eventuele afgeloste bedragen weer mag opnemen, bepaalt u dus zelf de looptijd van uw krediet. 

 
Senioren; PlusKrediet

Bent u in de leeftijd van 60 t/m 65 jaar, dan kunt u nu profiteren van het PlusKrediet. Het gaat om een Doorlopend Krediet waarbij u tot de afgesproken limiet onbeperkt mag opnemen. Vanaf uw 66ste jaar gaat u in maandelijkse termijnen uw limiet afbouwen zodat u op 74-jarige leeftijd het krediet volledig heeft afgelost.

 
Meer informatie

Indien u meer informatie wenst kunt u een folder aanvragen.